Перегляд за Автор "Коробова, Н.М."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Новітні інструменти формування сукупної пропозиції на рибу та інші водні біоресурси в умовах глобальних продовольчих викликів(НУБіП України, 2021) Діброва, А.Д.; Вдовенко, Н.М.; Шарило, Ю.Є.; Гечбаия, Б.Н.; Горяна, Л.Г.; Куркубет, Г.; Бабунашвілі, Т.М.; Діассамідзе, С.; Кірейцева, О.В.; Коробова, Н.М.; Яцун, А.Г.; Михальчишина, Л.Г.Збірник тез доповідей укладено за матеріалами IІ Міжнародного науково-практичного семінару від 18 березня 2021 року «Новітні інструменти формування сукупної пропозиції на рибу та інші водні біоресурси в умовах глобальних продовольчих викликів», присвяченого 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, який відбувся на кафедрі глобальної економікиДокумент Практичні рекомендації з виробництва камбали-калкан через призму впливу зростаючого попиту на рибу(2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Федоренко, М.О.; Коваленко, Б.Ю.; Герасимчук, В.В.; Боярчук, С.В.; Дмитришин, Р.А.; Шарило, Д.Ю.; Коваль, В.В.; Курмаєв, П.Ю.; Неліпа, А.В.; Коробова, Н.М.; Томілін, О.О.; Шепелєв, С.С.; Поплавська, О.С.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва камбали-калкан у процесі формування пропозиції на продукцію морської аквакультури в умовах глобальних продовольчих викликів для збалансованого розвитку територій з урахуванням теоретичних і практичних аспектів імплементації положень Угоди про заходи держави порту, прапора щодо незаконного, непідзвітного, нерегульованого рибальства, Конвенції ООН з морського права, організаційно- економічних механізмів регулювання і боротьби з нелегальним рибним промислом. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва миня в умовах формування ланцюгів доданої вартості(НУБіП України, 2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Шарило, Д.Ю.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Домбровська, Т.О.; Маргасова, В.Г.; Варшавська, Н.Г.; Коваль, В.В.; Шепелев, С.С.; Боярчук, С.В.; Коваленко, Б.Ю.; Кононенко, Р.В.; Коробова, Н.М.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва миня з метою створення додаткових порівняльних переваг на ринку в умовах формування ланцюгів доданої вартості. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Регулювання розвитку аквакультури Туреччини на конкурентних технологіях формування пропозиції нішевої продукції та принципах ресурсозбереження й й екосистемого підходу(НУБіП України, 2022) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Поплавська, О.С.; Томілін, В.В.; Герасимчук, В.В.; Федоренко, М.О.; Коробова, Н.М.; Коваленко, Б.Ю.У посібнику розкрито основні складові щодо регулювання розвитку аквакультури Туреччини на конкурентних технологіях формування пропозиції нішевої продукції та принципах ресурсозбереження й екосистемого підходу в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки та глобального світового попиту на агропродовольчі продукцію. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.Документ Інструменти формування пропозиції при виробництві європейського вугра для збалансованого розвитку сільських територій(НУБіП України, 2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Кондратюк, В.М.; Шарило, Д.Ю.; Дмитришин, Р.А.; Маргасова, В.Г.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Коваль, В.В.; Залізко, В.Д.; Курмаєв, П.Ю; Коваленко, Б.Ю.; Коробова, Н.М.; Федоренко, М.О.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва європейського вугра у процесі формування пропозиції на рибу в умовах глобальних продовольчих і фінансових викликів для збалансованого розвитку сільських територій. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.