Перегляд за Автор "Хомич Володимир Тимофійович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Міжнародна анатомічна номенклатура птахів(2020) Хомич Володимир Тимофійович; Дишлюк Надія Володимирівна; Мазуркевич Тетяна Анатоліївна; Стегней Жанна Георгіївна; Усенко С.І.У термінологічному словнику латинською і українською мовами наведені сучасні міжнародні анатомічні терміни птахів. Словник рекомендується науковим співробітникам, які займаються морфологією птахів і викладачам дисциплін «Анатомія тварин» і «Гістологія» для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» і «Магістр» напряму «Ветеринарна медицина»Документ Міжнародна ветеринарна анатомічна номенклатура(2005) Хомич Володимир Тимофійович; Левчук Віктор Сидорович; Горальський Леонід Петрович; Ших Юліан Степанович; Калиновська Ірина ГригорівнаДокумент Міжнародна ветеринарна гістологічна номенклатура(2019) Хомич Володимир Тимофійович; Мазуркевич Тетяна Анатоліївна; Дишлюк Надія Володимирівна; Стегней Жанна Георгіївна; Усенко Світлана ІванівнаУ термінологічному словнику латинською, англійською і українською мовами наведені сучасні міжнародні гістологічні терміни, які використовують у ветеринарній медицині. Словник рекомендується науковим співробітникам, які займаються гістологією тварин і викладачам дисципліни «Цитологія, гістологія, ембріологія» для підготовки фахівців ОР «Бакалавр» і «Магістр» напряму «Ветеринарна медицина».Документ Міжнародна ветеринарна ембріологічна номенклатура(2018) Хомич Володимир Тимофійович; Дишлюк Надія Володимирівна; Мазуркевич Тетяна Анатоліївна; Стегней Жанна ГеоргіївнаУ термінологічному словнику латинською і українською мовами наведені сучасні міжнародні ембріологічні терміни, які використовують у ветеринарній медицині. Словник рекомендується науковим співробітникам, які займаються ембріологією тварин і викладачам дисципліни «Цитологія, гістологія, ембріологія» для підготовки фахівців ОР «Бакалавр» і «Магістр» напряму «Ветеринарна медицина».Документ Мікроструктурний аналіз м’яса і м’ясних продуктів(НУБіП України, 2022) Хомич Володимир Тимофійович; Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна; Мазуркевич Тетяна Анатоліївна; Стегней Жанна ГеоргіївнаЗміст підручника відповідає навчальній програмі дисципліни «Мікроскоструктурний аналіз м’яса і мясних продуктів». Підручник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти.