ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11268
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Ресурсозберігаючі прийоми у технологічному процесі виробництва м’яса курчат-бройлерів(2023) Кириєнко, О.М.Документ Документ Вплив кратності годівлі на продуктивність відгодівельного молодняку свиней(2023) Колоша, В.В.Документ Використання соєвого молока в годівлі телят(2022) Любченко, Ю.А.Документ Використання різних рівнів та форм селену в годівлі молодняку великої рогатої худоби(2022) Сальник, О.Г.Документ Ефективність використання однотипної цілорічної системи годівлі корів(2021) Бєляєва, А.В.Документ Документ Документ Використання пробіотичних препаратів в годівлі свиней(2021) Салюк, М.О.