Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Волков, А.
1
search.filters.author.Ігнатюк, Н.І.
Ключові слова
search.filters.subject.борошно
1
search.filters.subject.амарант
1
search.filters.subject.безглютенова сировина
1
search.filters.subject.м’ясні напівфабрикати
1
search.filters.subject.напівфабрикати
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Переглянути дерево ключові слова
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2021 - 2023
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключові слова: search.filters.subject.борошно
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Використання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатів
(
2023
)
Волков, А.
Показати більше
Документ
Дослідження ефективності використання безглютенової сировини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці
(
2021
)
Ігнатюк, Н.І.
Показати більше