Автореферати дисертацій
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/222
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів(2021) Ісраелян Валентина МиколаївнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університетбіоресурсів і природокористування України. КиївДокумент Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів(2017) Старкова Ельвіна РешатівнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Обгрунтування біотехнології кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів(2016) Сніжко Ольга ОлегівнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів(2015) Леонова Богдана ІгорівнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. – Національний університет біоресурсів і природокористування України