Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на розділ
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Темнюк, Є.
1
search.filters.author.Тигранян, В.Р.
1
search.filters.author.Черкес, Анастасія Валентинівна
Ключові слова
search.filters.subject.здорове хaрчувaння
3
search.filters.subject.тeхнологiя виготовлeння
3
search.filters.subject.термічна обробка
1
search.filters.subject.борошно топінамбура
1
search.filters.subject.корінь пастернаку
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Переглянути дерево ключові слова
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2021 - 2023
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключові слова: search.filters.subject.здорове хaрчувaння
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів
(
2023
)
Темнюк, Є.
Показати більше
Документ
Удосконалення рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
(
2023
)
Тигранян, В.Р.
Показати більше
Документ
Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом
(
НУБіП України
,
2021
)
Черкес, Анастасія Валентинівна
Показати більше
Фaкyльтет хapчoвих технoлoгiй тa yпpaвлiння якicтю пpoдyкцiї AПК
Показати більше