Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Вивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатів(2022) Голубокий, Т.С.Документ Проект з технології виробництва екологічно чистої свинини «Еко-свині»(2023) Павлик, В.В.Документ Проект з виробництва свинини за інтенсивної технології(2023) Васєв, М.Ю.Документ Обґрунтування технології виробництва свинини(2023) Дудка, Н.О.Документ Державний контроль свинини та яловичини(2021) Вівич, А.Ю.Документ Контроль обігу м’яса на агропродовольчих ринках(2021) Цесельська, Е.А.