Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бондаренко, Г.І.
1
search.filters.author.Момот, І.В.
Ключові слова
search.filters.subject.м’ясо
1
search.filters.subject.борошно топінамбура
1
search.filters.subject.варені ковбасні вироби
1
search.filters.subject.вдосконалення
1
search.filters.subject.показники якості
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Переглянути дерево ключові слова
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2021 - 2022
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключові слова: search.filters.subject.м’ясо
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням інулінвмісної сировини
(
2022
)
Момот, І.В.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини
(
2021
)
Бондаренко, Г.І.
Показати більше