Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8
Переглянути
22 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Документ Документ Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці(2023) Сидоров В.А.Документ Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировини(2023) Омельчук О.М.Документ Удосконалення технології рибних напівфабрикатів з начинками(2023) Романюк В.М.Документ Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировини(2023) Омельчук П.М.Документ Удосконалення технології рибних желеподібних продуктів(2023) Солонський О.С.Документ
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »