Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Вишневський, М.І.
1
search.filters.author.Волхова, Т.В.
1
search.filters.author.Макаров, О.Р.
1
search.filters.author.Татаренков, О.С.
Ключові слова
search.filters.subject.органолептична оцінка
3
search.filters.subject.рослинна сировина
1
search.filters.subject.броколі
1
search.filters.subject.варені ковбасні вироби
1
search.filters.subject.гідролізати
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Переглянути дерево ключові слова
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2021 - 2023
4
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключові слова: search.filters.subject.органолептична оцінка
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Розробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби
(
2023
)
Макаров, О.Р.
Показати більше
Документ
Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветок
(
2022
)
Татаренков, О.С.
Показати більше
Документ
Розроблення технології рибного борошна на основі рибної луски
(
2022
)
Вишневський, М.І.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини
(
2021
)
Волхова, Т.В.
Показати більше