Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
6 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Матвійчук, В.С.
1
search.filters.author.Омельчук, О.М.
1
search.filters.author.Омельчук, П.М.
1
search.filters.author.Романюк, В.М.
1
search.filters.author.Сидоров, В.А.
Детальніше
Пошук за іменем автора
Шукати
Ключові слова
search.filters.subject.рецептури
5
search.filters.subject.виробництво
5
search.filters.subject.технологічний процес
5
search.filters.subject.харчові продукти
2
search.filters.subject.паста
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Переглянути дерево ключові слова
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2023
6
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключові слова: search.filters.subject.рецептури
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 6 з 6
Документ
Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці
(
2023
)
Сидоров, В.А.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології других заморожених страв з гідробіонтів
(
2023
)
Матвійчук, В.С.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировини
(
2023
)
Омельчук, О.М.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировини
(
2023
)
Омельчук, П.М.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології рибних желеподібних продуктів
(
2023
)
Солонський, О.С.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології рибних напівфабрикатів з начинками
(
2023
)
Романюк, В.М.
Показати більше