Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
7 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дорожко, В.В.
1
search.filters.author.Думинський, О.В.
1
search.filters.author.Козаков, С.В.
1
search.filters.author.Кутова, А.В.
1
search.filters.author.Семененко, Т.С.
Детальніше
Пошук за іменем автора
Шукати
Ключові слова
search.filters.subject.рецептура
4
search.filters.subject.риба
4
search.filters.subject.технологія
3
search.filters.subject.технологічна схема
3
search.filters.subject.харчова цінність
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Переглянути дерево ключові слова
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2021 - 2023
7
Містить файли
7
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Кінцева дата: 2023
×
Ключові слова: search.filters.subject.рецептура
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 7 з 7
Документ
Удосконалення технології рибних паштетів
(
2023
)
Думинський, О.В.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології сушеної продукції з модифікацією смако-ароматичних властивостей
(
2023
)
Дорожко, В.В.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді
(
2023
)
Козаков, С.В.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів (котлет)
(
2023
)
Філоненко, М.І.
Показати більше
Документ
Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома
(
2022
)
Тернова, А.Ю.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування
(
2022
)
Кутова, А.В.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтів
(
2021
)
Семененко, Т.С.
Показати більше