Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
6 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Богза, А.О.
1
search.filters.author.Дмитренко, Д.В.
1
search.filters.author.Лупина, М.І.
1
search.filters.author.Нагорна, М.В.
1
search.filters.author.Сапсай, В.Ю.
Детальніше
Пошук за іменем автора
Шукати
Ключові слова
search.filters.subject.рибна сировина
5
search.filters.subject.показники якості
4
search.filters.subject.технологія
1
search.filters.subject.борошно топінамбура
1
search.filters.subject.дитяче харчування
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Переглянути дерево ключові слова
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2022 - 2023
6
Містить файли
6
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2021
×
Ключові слова: search.filters.subject.рибна сировина
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 6 з 6
Документ
Удосконалення технології ковбасних виробів на основі рибної сировини
(
2023
)
Дмитренко, Д.В.
Показати більше
Документ
Удосконалення рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
(
2023
)
Тигранян, В.Р.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології рибних паштетів на основі раціонального використання сировини
(
2022
)
Сапсай, В.Ю.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології рибних напівфабрикатів для харчування дітей дошкільного віку
(
2022
)
Нагорна, М.В.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології пресервів з кільки збагачених фітокомпонентами
(
2022
)
Богза, А.О.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировини
(
2022
)
Лупина, М.І.
Показати більше