ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення(2023) Харченко, А.С.Документ Документ Удосконалення технології пресервів з молок лососевих(2023) Тигранян, А.Р.Документ Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці(2023) Сидоров, В.А.Документ Удосконалення технології ковбасних виробів на основі рибної сировини(2023) Дмитренко, Д.В.Документ Удосконалення технології рибних фрикадельок(2023) Рибка, О.О.Документ Удосконалення технології фаршевих продуктів із прісноводної риби(2023) Роєнко, Т.М.Документ Розробка сухих кормів з вторинної сировини для домашніх тварин(2023) Корнієнко, М.В.Документ Документ Удосконалення технології малосоленого філе оселедця тихоокеанського(2022) Косяк, О.В.