ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
46 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення(2023) Харченко, А.С.Документ Документ Удосконалення технології пресервів з молок лососевих(2023) Тигранян, А.Р.Документ Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці(2023) Сидоров, В.А.Документ Удосконалення технології рибних паштетів(2023) Думинський, О.В.Документ Розробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби(2023) Макаров, О.Р.Документ Документ Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді(2023) Козаков, С.В.Документ Удосконалення технології рибних рулетів(2023) Примушко, В.В.Документ Удосконалення технології ковбасних виробів на основі рибної сировини(2023) Дмитренко, Д.В.