ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Удосконалення технології пресервів з молок лососевих(2023) Тигранян, А.Р.Документ Удосконалення технології рибних паштетів(2023) Думинський, О.В.Документ Документ Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді(2023) Козаков, С.В.Документ Удосконалення технології ковбасних виробів на основі рибної сировини(2023) Дмитренко, Д.В.Документ Удосконалення технології других заморожених страв з гідробіонтів(2023) Матвійчук, В.С.Документ Удосконалення технології рибних фрикадельок(2023) Рибка, О.О.Документ Удосконалення технології фаршевих продуктів із прісноводної риби(2023) Роєнко, Т.М.Документ Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів (котлет)(2023) Філоненко, М.І.