ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
51 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко, А.Документ Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко, В.Документ Документ Документ Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировини(2023) Корнієнко, В.Документ Документ Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом(2023) Гудименко, М.Документ Розробка технології м'ясних виробів з використанням нетрадиційних видів м'яса(2023) Лотоцький, В.В.Документ Розробка технології варено-копчених ковбас з використанням рослинних сумішей(2023) Шинкаренко, О.