ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко, А.Документ Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко, В.Документ Документ Документ Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини(2022) Носульський, Р.В.Документ Удосконалення технології варено-копчених ковбас збагачених мікроелементами(2022) Федько, Ю.М.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Бруцька, С.М.Документ Удосконалення технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів(2022) Барабаш, А.В.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Хомич, А.Ю.