ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко, А.Документ Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко, В.Документ Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів(2023) Білик, О.Документ Документ Документ Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини(2022) Носульський, Р.В.Документ Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів(2022) Гмирянський, Р.В.Документ Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів(2022) Пасічник, Д.О.Документ Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Бруцька, С.М.